SE VIDEOEN: Prins William og Lady Gaga diskuterer følsomt emne

Prins William.

Prins William.

Foto: AOP

Prins William har FaceTimet den amerikanske popstjerne Lady Gaga fra Kensington Palace for at tale om kampagnen Heads Together, der fokuserer på mentale sygdomme.

Tirsdag, 18. april 2017 - af Karina Didriksen

Det er ikke hver dag, at man bliver ringet op af selveste prins William, men det skete for nyligt for den amerikanske popstjerne Lady Gaga, da hun modtog et videoopkald fra Kensington Palace.

Prins William ringede til den verdensberømte sangerinde over FaceTime for at diskutere kampagnen Heads Together, som han står bag sammen med hertuginde Catherine og prins Harry.

Kampagnen fokuserer på at nedbryde tabuer omkring mentale sygdomme, og netop Lady Gaga har selv offentligt fortalt, at hun har kæmpet med psykiske problemer. Det skriver The Mirror

Sådan får du BILLED-BLADETs T-shirt
Klik her og se vores fine sommertilbud!

Fan af prins William

I videoen sidder prins William foran sin computer på Kensington Palace, mens 31-årige Lady Gaga går rundt i køkkenet i sit Hollywood-hjem og drikker te, mens hun taler med den britiske prins.

- Hej prins William! Jeg er så taknemmelig for at tale med dig. Jeg er en stor fan af, hvad du har opnået med Heads Together. Det mindede mig om, hvor meget forandringen i min mentale sundhed har ændret mit liv, siger Lady Gaga, hvortil prins William svarer: 

LÆS MERE: Prins William flytter med familien til London

- Jeg læste dit åbne brev, og jeg følte, at det var utroligt bevægende og meget modigt af dig at skrive sådan nogle personlige følelser ned. Jeg vil derfor gerne spørge dig, hvordan du havde det med at stå frem, og hvad det fik dig til at føle? 

Det flere minutter lange FaceTime-opkald blev filmet og lagt op på Kensington Palace’s officielle Twitter-konto

Her kan du se videoen, hvor prinsen og popprinsessen FaceTimer hinanden fra deres hjem i henholdsvis England og USA. 

Foto: AOP

Foto: AOP