Lørdag, 24. februar 2018 — af Marianne Singer

SEJT FIRKLØVER: Prins Harry og Meghan skal på første job med William og Kate

prins harry
Hertuginde Catherine, prins William sammen med prins Harry og Meghan Markle til julegudstjeneste i december.
Foto: AOP
Sidst på måneden er prins Harry og hans forlovede, Meghan Markle, for første gang på officielt job sammen med prins William og hertuginde Catherine.

Fans af den britiske kongefamilie kan glæde sig - sidst på måneden viser prins Harry og hans forlovede, Meghan Markle, sig for første gang til et officielt arrangement sammen med prins William og hertuginde Catherine.

Senest man så det populære firkløver sammen, var til en hyggelig familiekomsammen til julegudstjenesten i Sandringham i december.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

God kemi

Allerede dengang virkede prins Harry og Meghan Markle til at have en super god kemi med prins William og hans hustru, hertuginde Catherine.

Derfor ser prins Harry og Meghan Markle også uden tvivl frem til at skulle afsted på opgave sammen.

Vil gøre en forskel

Ifølge Kensington Palaces Twitter-konto skal prins Harry, Meghan Markle, prins William og hertuginde Catherine onsdag den 28. februar op på scenen under afholdelsen af den første Royal Foundation Forum.

Under overskriften "Making af Difference Together" skal prins Harry, Meghan Markle, prins William og hertuginde Catherine op på scenen for at tale om de forskellige projekter og kampagner, som The Royal Foundation kører, deriblandt Heads Together, WeAreInvictus og United4Wildlife.

Skal snart giftes

The Royal Foundation of The Duke and Duchess of Cambridge and Prince Harry blev etableret af prins Harry og prins William i september 2009, og sidenhen blev også hertuginde Catherine tilknyttet.

Prins Harry skal giftes med Meghan Markle på Windsor Castle ved et stort, romantisk bryllup den 19. maj.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden