Torsdag, 17. december 2020 - af Niels Burgos

Sød julevideo: Sådan har vi aldrig set Meghan før

Hertuginde Meghan af Sussex
Hertuginde Meghan af Sussex
Arkivfoto: MEGA
Fire år før hun mødte prins Harry, optrådte Meghan i en sød julevideo med sangstjernen Richard Marx.

"Jamen, er det ikke?"

Jo - den er god nok: Opmærksomme bruger af internettet har ved et tilfælde spottet hertuginde Meghan af Sussex i en noget uvant rolle: Med nissehue i en video fra 2012 fra popstjernen Richard Marx.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Sammen med andre stjerner

Sammen med en række andre stjerner - bl.a. Olivia Newton-John, skuespilleren Hugh Jackman og illusionisten David Copperfield - var Meghan, som dengang hed Markle og kendt fra tv-serien "Suits", inviteret til at medvirke i videoen "Christimas Spirit" - og i et klip ser man tydeligt den smukke Meghan Marke med nissehue ved et bord, mens hun synger med på den glade julesang.

80'er-stjernen Richard Marx som han ser ud i dag.
Foto: Mega

Overtalt af en ven

57-årige Richard Marx, der der solgte flere end 30 millioner album med sine største hits i 1980'erne, er nær ven med skuespilleren Rick Hoffman, der kendte Meghan fra tv-serien "Suits" - og det var Rick Hoffman, der overtalte sin veninde Meghan til at være med i den glade video, skriver The Sun. Sangen og videoen blev dog ikke det store hit for Richard Marx - kun godt 123.000 har set den på youtube. Men mon ikke det tal vil vokse de kommende dage?

 

Du kan se klippet her

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden