Sød julevideo: Sådan har vi aldrig set Meghan før

Hertuginde Meghan af Sussex

Hertuginde Meghan af Sussex

Arkivfoto: MEGA
Fire år før hun mødte prins Harry, optrådte Meghan i en sød julevideo med sangstjernen Richard Marx.

"Jamen, er det ikke?"

Jo - den er god nok: Opmærksomme bruger af internettet har ved et tilfælde spottet hertuginde Meghan af Sussex i en noget uvant rolle: Med nissehue i en video fra 2012 fra popstjernen Richard Marx.

 

Sammen med andre stjerner

Sammen med en række andre stjerner - bl.a. Olivia Newton-John, skuespilleren Hugh Jackman og illusionisten David Copperfield - var Meghan, som dengang hed Markle og kendt fra tv-serien "Suits", inviteret til at medvirke i videoen "Christimas Spirit" - og i et klip ser man tydeligt den smukke Meghan Marke med nissehue ved et bord, mens hun synger med på den glade julesang.

80'er-stjernen Richard Marx som han ser ud i dag.
Foto: Mega

80'er-stjernen Richard Marx som han ser ud i dag.

Overtalt af en ven

57-årige Richard Marx, der der solgte flere end 30 millioner album med sine største hits i 1980'erne, er nær ven med skuespilleren Rick Hoffman, der kendte Meghan fra tv-serien "Suits" - og det var Rick Hoffman, der overtalte sin veninde Meghan til at være med i den glade video, skriver The Sun. Sangen og videoen blev dog ikke det store hit for Richard Marx - kun godt 123.000 har set den på youtube. Men mon ikke det tal vil vokse de kommende dage?

Se vores tilbud på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan!

 

Du kan se klippet her

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden