Lørdag, 23. juni 2018 - af Pernille Moe

SØDE BILLEDER: Dronning Elizabeths dejlige børne- og oldebørn

Dronning Elizabeth og hendes børne- og oldebørn

Dronning Elizabeth og hendes børne- og oldebørn: James og Lady Louise, børn af dronningens søn, prins Edward og hans kone grevinde Sophie. Mia Tindall, datter af barnebarnet Zara Tindall og dennes mand, Mike Tindall. Savannah og Isla Philips, døtre af dronningens ældste barnebarn, Peter Philips, og dennes hustru Autumn. Prins George og prinsesse Charlotte, børn af prins William og hertuginde Catherine. Dronningens to nyeste oldebørn er ikke med på billedet. 

 

Foto: All Over Press
Dronning Elizabeths barnebarn Zara Tindall nedkom den 18. juni med en lille pige, og dermed kan dronningen nu kalde sig oldemor til syv.

Dronning Elizabeth er blevet oldemor igen. Dronningens barnebarn Zara Tindall, datter af prinsesse Anne, nedkom mandag de 18. juni med en lille pige og gjorde dermed sin mormor til oldemor endnu engang. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Og med nyeste skud på stammen kan dronningen byste sig med at være oldemor til hele syv oldbørn. Senest har også prins William gjort sin farmor til oldemor for sit tredje barn, prins Louis, der kom til verdenen en 23. april 2018. 

Glæden ved stor familie

Børneflokken er vokset stødt gennem årene. Foruden de syv oldebørn har dronning Elizabeth otte børnebørn. 

Se alle dronning Elizabeths søde børne- og oldebørn i galleriet herunder: 

GALLERI: Dronning Elizabeths børnebørn og oldebørn

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden