2. maj. 2020
Af Trine Larsen

Søde nye fødselsdagsbilleder af prinsesse Charlotte der deler Corona hjælp ud

De nye billeder af prinsesse Charlotte er taget af hertuginde Kate. 
De nye billeder af prinsesse Charlotte er taget af hertuginde Kate.
Foto: Hertuginde Cathrine af Cambridge
Prinsesse Charlotte, datter af hertuginde Kate og prins William, fylder i dag fem år. Og den lille yndige prinsesse er allerede en bevist og hjælpsom lille pige. Således var hun på stikkerne og helt klar, da hun sammen med sine forældre hjalp med at dele hjælpe-pakker ud til trængende ældre.

Man ville nok kigge en ekstra gang, hvis kronprinsesse Mary, kronprins Frederik og nogle af deres fire børn pludselig stod på dørmåtten med lidt lækre fødevarer her i Corona-krisen.

Men det er faktisk, hvad der er sket i England, hvor hertuginde Kate og prins William samme med datteren Charlotte i sidste uge var rundt hos udsatte og ældre, for at uddele fødevare-pakker til trængende borgere og give dem håb i den tristesse, der opstår, når man er isoleret, ensom og alene.

Prinsesse Charlotte fylder i dag fem år og billederne af den lille pige, der med liv og sjæl hjælper til med både at pakke poser og uddele dem, er taget af hendes mor, hertuginde Kate. Og i dag har det britiske kongehus delt de søde og rørende billeder af den lille prinsesse i anledning af hendes fem års fødselsdag i dag.

https://imgix.billedbladet.dk/mega656583_002lille.jpg
Foto: Hertuginde Cathrine af Cambridge

Prinsesse Charlotte er trods sine kun fem år en kvik lille pige, der som eneste datter af hertugparret af Cambridge, nyder meget opmærksomhed. Både i familien, men også briterne knuselsker den kongelige charmetrold. Og disse billeder af hende, giver helt sikkert smeltede hjerter overalt.

Hendes snart syv-årige storebror, prins George og to-årige lillebror prins Louis var ikke med, da prinsesse Charlotte hjalp sine forældre med at dele fødevarer ud i lokalsamfundet, men som det ses på billederne klarede den lille prinsesse Charlotte også den opgave fint alene. Hun var ikke bleg for at banke på hos fremmede, som helt sikkert er blevet både overraskede og fået sig en minde for livet, midt i en ellers svær og udfordrende tid for de mange, som også i Storbrittanien kæmper i krisen.

https://imgix.billedbladet.dk/mega656583_003lille.jpg
Foto: Hertuginde Cathrine af Cambridge

Læs mere om: