Torsdag, 7. maj 2015 — af Juliane Olsen

Spekulationen er i gang: De kan blive faddere til prinsesse Charlotte

Pippa Middleton
Pippa Middleton er på listen over de mulige kandidater, når det gælder valget af faddere til prinsesse Charlotte.
Foto: AOP
Prins William og hertuginde Catherines lille prinsesse skal snart døbes, og spekulationen omkring hendes faddere er allerede i fuld gang.

Prins William og hertuginde Catherines lille pige, prinsesse Charlotte Elizabeth Diana, er endelig kommet, har fået en officiel fødselsattest og sit nummer i arvefølgen.

Men nu kører spekulationerne på højtryk omkring, hvem der skal stå faddere til barnet, og det forventes, at den lille pige snart bliver døbt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når det sker, vil parret offentliggøre navnene på prinsesse Charlottes faddere, og bettingbureauerne i London har allerede odds på personerne ifølge hollywoodgossip.com.

Pippa Middleton er stærk kandidat

Prinsesse Charlotte forventes at få en række forskellige faddere, og Pippa Middleton er nok den mest sandsynlige og kendte kandidat på listen over mulige bud.

Charlotte er Pippa Middletons mellemnavn, og hertuginde Catherine og hendes lillesøster er meget tætte, og derfor er det oplagt, at hun får en central rolle over for sin niece.

Andre solide bud er hertugindens bror James Middleton og prins Williams bror, prins Harry, og hans kusiner, prinsesse Beatrice og prinsesse Eugenie.

Lady Dianas bror er også et bud

Blandt de borgelige kandidater er parrets venner Peter Phillips, Tiggy Pettifer, Eddie Van Cutsem og Alicia Fox-Pitt.

Det rygtes desuden, at prins William overvejer at vælge medlemmer af prinsesse Dianas familie som faddere – heriblandt højst sandsynligt Jarlen af Spencer.

LÆS MERE: Lady Dianas bror hylder prins William og hertuginde Catherines navnevalg.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden