Starter på en frisk: Her er dronningens stærke hold

Efter at prins Harry og hertuginde Meghan har forladt kongehuset som fremtrædende medlemmer, starter dronning Elizabeth på en frisk med de resterende senior medlemmer i den kongelige familie.

Dronning Elizabeth ønsker, ifølge Daily Mail, en helt frisk start for den britiske kongelige familie, efter Buckingham Palace fredag den 19. februar meddelte, at prins Harry og hertuginde Meghan endegyldigt ville forlade kongehuset som fremtrædende medlemmer.

Prins Harry og hertuginde Meghan. 
Foto: Mega

Prins Harry og hertuginde Meghan. 

Således er dronningens "fantastiske syv" efter sigende nu klar til at gøre en stor og fælles indsats for det britiske kongehus.

Se hvem de "fantastiske syv" er i galleriet over artiklen

Mister protektioner

I forbindelse med, at prins Harry og hertuginde Meghan er stoppet i det britiske kongehus, mister de også protektioner med direkte forbindelse til kongehuset. 

For prins Harry betyder det, udover hans militære roller, hans protektioner tilknyttet Commonwealth Trust og Rugby Football Union, the Rugby Football League og London Marathon Charitable Trust.

Mens hertuginde Meghan mister de to protektioner, hun fik af dronningen i 2019, the Royal National Theatre og Association of Commonwealth Universities samt hendes rolle som vicepræsident for Commonwealth Trust. 

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden