3. dec. 2018
Af Marianne Singer

STILFULDE MEGHAN: Alle hertugindens look på efterårets store rejse

Hertuginde Meghan imponerer gang på gang med sin gennemført elegante stil - se nærmere på hertugindens mange outfit fra efterårets store rejse med prins Harry.

For hertuginde Meghan og prins Harry var det noget helt særligt at skulle på deres første oversøiske rejse, der gik til Australien, New Zealand, Fiji og Tonga.

Den eventyrlige rejse begyndte i Sydney i Australien tirsdag den 16. oktober og sluttede onsdag den 31. oktober i Rotorua i New Zealand.

Chik stil

Undervejs har hertuginde Meghan imponeret med en usædvanlig skarp og chik stil med de mange nye kjoler, som hun har vist sig i.

Hertuginde Meghan har vakt opsigt i både afslappede strandkjoler, tjekkede skjortekjoler og ikke mindst glamourøse aftenrober.

Forskellige farver og mønstre

Farverne på kjolerne har varieret fra meget stærke og klare nuancer i blandt andet blå, rød og hvid til mere cremefarvede og mønstrede kreationer.

Det ser også ud til, at hertuginde Meghan går sin helt egen vej med designernavne, i det hun har vist sig i outfit kreeret af en lang række forskellige internationale navne.

Dygtige designere

Hertuginde Meghan har blandt andet båret kjoler fra amerikanske mærker som Veronica Beard, Theia, Jason Wu, Reformation, Club Monaco og Brandon Maxwell, østrigske Martin Grant, engelske Self-portrait, Safiyaa, Stella McCartney og Roksanda samt italienske Figue.

Der har meget passende også været kreationer relateret direkte til værtslandene, deriblandt kjoler fra australske mærker som Zimmermann, Dion Lee og Karen Gee samt new zealandske Emilia Wickstead.

Blandt de seneste eventyrlige kjoler, som hertuginde Meghan har båret, er en fantastisk tylkjole fra det legendariske modehus Oscar de la Renta.

Læs mere om: