Torsdag, 7. september 2017 - af Marianne Singer

Stolt prins William fulgte prins George afsted på første skoledag

Prins George.
Prins George.
Foto: AOP
Det var en stor dag for hele familien, da prins George begyndte i den private skole Thomas's School i Battersea i det syd-vestlige London. Hertuginde Catherine måtte ulykkeligvis blive hjemme på grund af ekstrem graviditetskvalme.

Det var en spændt, men også lidt betuttet prins George, 4, der ankom til sin nye skole i London sammen med sin far, prins William. 

Hertuginde Catherine kunne ulykkeligvis ikke være med til at følge parrets førstfødte afsted på første skoledag, fordi hun stadig er plaget af ekstrem kvalme på grund af sin graviditet. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En talsmand fra Kensington Palace havde, ifølge Daily Mail, forinden meddelt følgende: 

- Uheldigvis har hertuginde Catherine det fortsat ikke godt, og vil derfor ikke kunne følge prins George afsted på sin første skoledag. Hertugen af Cambridge afleverer som planlagt prins George denne morgen.   

Holdt fars trygge hånd

Prins William tog sig da også fint af den lille prins, der undervejs ikke gav slip på fars trygge hånd.
Foto: AOP
  Ved ankomst til skolen hilste prins George pænt på indskolingsleder Helen Haslem, inden han skulle ind og se sit nye klasselokale.

Kaldes ikke prins på skolen

I skolen vil prins George blandt klassekammeraterne hedde George Cambridge, har en talsmand fra hoffet, ifølge Daily Mail, meddelt.   Prins William og hertuginde Catherine bor med deres to børn, prins George, 4, og prinsesse Charlotte, 2, på Kensington Palace i London, og har derfor ikke så langt til deres søns skole.  
 

Drenge og piger på skolen

Prins George skal gå på den private skole Thomas's School i Battersea i det syd-vestlige London, hvis vigtiste skoleregel er "Be Kind" (vær venlig, red.).   Modsat sin far, prins William, og farfar, prins Charles, der begge gik på skoler med kun drengeelever, er der både piger og drenge i prins Georges klasse. 
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!
 

Begynder tidligt

Der går 560 elever mellem fire og 13 år på skolen.    I England begynder børnene i en alder af fire til fem år i den såkaldte grundskole, primary school, hvorefter de som omkring 12-årige går videre til secondary school.  

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden