Stor lykke i England: Ny kongelig baby

Zara Tindall og Mike Tindall

Zara Tindall og Mike Tindall

Foto: All Over Press
Dronning Elizabeth og prins Philips barnebarn, Zara Tindall, har født. Den lille pige, der kom til verden den 18. juni, er Zara Tindall og hendes mand, Mike Tindalls andet barn.

Lykken er stor hos dronning Elizabeth og prins Philip, der den 18. juni fik deres syvende oldebarn. Her nedkom dronningens barnebarn, Zara Tindall, med sit andet barn. 

Fødslen foregik på Stroud Maternity, og faren, den tidligere Rugby-stjernespiller Mike Tindall, var med under hele fødslen, der forløb planmæssigt og godt ifølge Buckingham Palace. Den nyfødte lille pige, der vejer 4085 gram, er parrets anden datter. Parret har i forevejen den fire-årige Mia Grace Tindall.

Zara Tindall og Mike Tindall med deres datter Mia Grace Tindall.
Foto: All Over Press

Zara Tindall og Mike Tindall med deres datter Mia Grace Tindall.

Stor glæde

Den dejlige nyhed glæder alle i den kongelige familie, da Zara Tindall har kæmpet for at blive gravid igen, efter at hun kort før jul i december 2016 fik en ufrivillig abort. Familien var dengang sønderknuste, men heldigvis vendte lykken.

Dronningens barnebarn blev gravid igen, og glæden var stor og bekymringerne endnu større. Men alt er gået godt, og de nybagte forældre kan glæde sig over familieforøgelsen, der betyder, at den lille pige, hvis navn endnu ikke er offentliggjort, er den nittende i arvefølgende til den britiske trone.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden