Onsdag, 24. marts 2021 - af Malan Joensen

Stor mystik om Harry og Meghans bryllup: Nu er der nyt i sagen

Prins Harry og hertuginde Meghan.
Prins Harry og hertuginde Meghan.
Arkivfoto: MEGA
Blev Harry og Meghan gift tre dage før det officielle bryllup eller ej?

Stor var overraskelsen for omverdenen, da Harry og Meghan for nyligt glade kunne fortælle, at de faktisk var blevet gift tre dage før deres stort anlagte bryllup 19. maj 2018.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ordene faldt i Oprah Winfreys meget berømte interview med parret, og selv om talkshowdronningen ikke selv spurgte ind til detaljerne omkring det "hemmelige" bryllup, så gik andre kræfter i gang med at grave i, hvordan det egentlig kunne hænge sammen.

Nu er der ifølge Hello Magazine nyt i sagen. 

Avisen The Sun har fået fat i vielsesattesten og ydermere talt med Stephen Borton, der er tidligere kontorchef ved den myndighed, der har udstedt vielsesattesten.

- De blev ikke gift tre dage tidligere foran ærkebiskoppen af Canterbury. Den særlige attest, som jeg hjalp med at udfærdige, gav dem tilladelse til at blive gift i St George's Chapel i Windsor, og det, der skete der den 19. maj 2018, og som blev set af millioner over hele verden, var den officielle vielse, som er anerkendt af den britiske folkekirke og af lovgivningen, fastslår han. 

Stephen Borton mener, at det der skete tre dage før var, at Harry og Meghan sagde nogle personlige bryllupsløfter til hinanden foran ærkebiskoppen, eller at der var tale om en øvelse inden brylluppet. 

Ifølge vielsesattesten er bryllupsdatoen da også anført som 19. maj 2018 og med prins Charles og Meghans mor Doria Ragland som vidner. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden