8. aug. 2020
Af Marie Krakau

Stort tillykke til nygifte prinsesse Beatrice

Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi
Prinsesse Beatrice og Edoardo Mapelli Mozzi
Foto: MEGA
Prinsesse Beatrice har en masse at fejre.

Britiske dronning Elizabeths barnebarn prinsesse Beatrice fylder lørdag d. 8. august 32 år.

Der har i den seneste tid været en masse at fejre for prinsessen. Beatrice blev for under en måned siden, nærmere bestemt fredag d. 17. juli, gift med sin forlovede den 37-årige forretningsmand Edoardo Mapelli Mozzi ved et hemmeligt og intimt bryllup i smukke omgivelser i The Royal Chapel of All Saints nær Windsor Castle.

Fejres af familien

Fødselaren bliver på dagen uden tvivl fejret privat af ægtemanden, Edoardo. Men det er derudover forventeligt, at Beatrice vil blive lykønsket på de sociale medier i løbet af dagen af flere af prinsessens familiemedlemmer. Både lillesøster, prinsesse Eugenie, og mor, hertuginde Sarah, har tradition for at ønske tillykke på de sociale medier, ligesom det også er forventet, at dronning Elizabeth vil ønske tillykke på Instagram og Twitter.

Siden prinsesse Beatrices far, prins Andrew, i november 2019 trak sig fra sine kongelige pligter, er hans profiler på de sociale medier ikke blevet opdateret med nye opslag. Prinsesse Beatrice kan derfor med stor sandsynlighed ikke forvente en lykønskning fra den kant.

Læs mere om: