Tirsdag, 22. maj 2018 - af Stine Ramlyng

Strålende smuk hertuginde Meghan på første kongelige opgave siden brylluppet

Prins Harry og hertuginde Meghan

Prins Harry og hertuginde Meghan

Foto: ALL OVER PRESS
Efter blot tre dage som kongelig var hertuginde Meghan med sin mand, prins Harry, på sin første royale opgave siden brylluppet i lørdags.

Bryllupsklokkerne i Windsor havde knap nået at ringe af, før det forelskede par, prins Harry og hertuginde Meghan, var på deres første opgave sammen som ægtefolk tirsdag eftermiddag.

For i anledning af prins Charles 70-års fødselsdag senere på året tog den britiske kongelige familie forskud på fejringen ved et storstilet såkaldt "Garden Party" (havefest, red.) på Buckingham Palace i London med blandt andet 386 inviterede gæster fra prins Charles mange protektioner.

Prins Harry holdt rørende tale til sin far

Den nygifte hertuginde Meghan strålede om kap med forårssolen i en sart rosa kjole med gennemsigtige ærmer af mærket "Goat" og en stor bredskygget hat fra Philip Treacy, da hun lyttede til sin mand, prins Harry, der holdt en rørende og fin tale for sin far, prins Charles.

- Du har inspireret William og mig, og når jeg kigger ud på folk her i dag, står det klart, at vi ikke er alene. Du har skabt en utrolig arbejdsgruppe, der har gjort - og fortsat vil gøre - en stor forskel for så mange menneskers liv både her og rundt om i verden. Med det, mine damer og herrer, vil jeg venligst bede jer om at være med til at ønske prinsen af ​​Wales en rigtig god fødselsdag, sagde den stolt søn og løftede sit glas med et kærligt nik mod sin far.

Prins Harry, prins Charles, hertuginde Camilla og hertuginde Meghan.

Foto: ALL OVER PRESS

Se billeder fra Meghan Markles første officielle opgave i galleriet herunder:

GALLERI: Meghan Markle på første officielle opgave

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden