Søndag, 17. november 2013 — af dkeditorial

Stykke af prins William og Kates bryllupskage solgt for 23.100 kroner

Foto: AOP
Et lille stykke af det engelske pars bryllupskage er blevet solgt til en amerikaner til fordel for velgørenhed.

Et lille stykke af prins Williams og hertugindes Cathrines mere end to år gamle bryllupskage er for nylig blevet solgt på auktion. 2.697 engelske pund eller godt 23.100 kroner måtte køberen punge op med for at få fat i stykket.

Kagestykket var på auktion i det eksklusive Beverly Hills i Los Angeles, Californien.

Det er ikke første gang, at der bliver solgt et stykke af frugt-bryllupskagen blev solgt. I 2011, da kagen var noget mere frisk, blev der solgt et stykke kage i en unik kagedåse og med et tillykke-med-kagen-kort fra prins Charles og hertuginde Camilla.

Kage 1973 solgt

På samme auktion blev der sågar også købt et stykke kage fra prins Charles og prinsesse Dianas bryllup i 1981, et andet stykke fra prins Andrew og Sarah Fergusons bryllup i 1986 - og sidst, men ikke mindst et stykke bryllupskage helt tilbage fra 1973, da prinsesse Anne blev gift med Mark Phillips.

Kongelig mad, der ikke er blevet spist, er åbenbart i høj kurs, for sidste år blev et stykke toastbrød fra prins Charles og prinsesse Dianas bryllupsmorgenmad solgt til over 2300 kroner.

Prins William og Kate lader dog ikke kun andre om at spise gamle kager. Til sønnen, prins Georgs dåb den 23. oktober i år blev der således også serveret bryllupskage anno 2011.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden