Svigerdatteren fortæller: Hemmeligheden bag dronning Elizabeths stil

Dronning Elizabeth, grevinde Sophie

Dronning Elizabeth, grevinde Sophie

Foto: All Over
Grevinde Sophie af Wessex, der er gift med dronning Elizabeths yngste søn, prins Edward, forklarer, hvorfor hendes svigermor altid er klædt i så friske og smukke farver.

Om lige knapt en måned - 21. april - fylder dronning Elizabeth 90 år. I England er man så småt begyndt at varme op til dagen, der dog først for alvor bliver fejret til sommer, som det er traditionen. Men allerede i dag, påskedag, kan englænderne på TV-kanalen ITV se en to timer lang dokumentarudsendelse med titlen "Our Queen at Ninety" - vores dronning ved de 90 år - og her medvirker en lang frække af de engelske kongelige - inklusive majestæten selv.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Foto: All Over

Alle skal kunne få et glimt af dronning Elizabeth

Også grevinde Sophie af Wessex er med i programmet. Hun kommer bl.a. med en god forklaring på dronning Elizabeths helt unikke stil og farvevalg, når det gælder mode.

- Glem ikke, at når hun dukker op et sted, står folk i mange lag, og alle vil gerne kunne sige, at de fik et glimt af dronningen, da hun gik forbi, siger grevinde Sophie. -  Hun skal skille sig ud, så folk kan sige "jeg så dronningen".

Foto: All Over

 

LÆS MERE: Dronning Elizabeth markerer fødsel med pink outfit

 

Se også galleriet med dronning ELizabeth her:

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden