11. jul. 2020
Af Malan Joensen

Syvårig sender gave til dronning Elizabeth: Måske er De ensom?

Dronning Elizabeth.
Dronning Elizabeth.
Arkivfoto: MEGA
En ung royal fan sendte en hjemmelavet gave til dronning Elizabeth.

Det er nok ikke altid lige nemt for en 94-årig dronning at være isoleret på sit slot uden at kunne komme ud, fordi der er coronavirus i omløb. Sådan synes en syvårig royal fan at have tænkt.

Timothy Madders fra Essex sendte derfor en hjemmelavet krydsordsopgave, hvor man skal finde skjulte ord, til dronning Elizabeth, under isolationsperioden på Windsor Castle. Temaet for opgaven var glade ord såsom "smil", "familie", "ferie" og "solskin".

Det skriver Hello Magazine.

Sammen med den hjemmelavede gave var der også et brev fra den betænksomme Timothy:

"Kære dronning Elizabeth, De føler dem måske ked af det eller ensom her i isolationstiden, så jeg tænkte, at jeg ville lave en krydsordsopgave til Dem for at muntre Dem op. Kærlig hilsen fra Timothy Madders".

Og meget tyder på, at dronningen blev glad for den søde gave.

Lille Timothy fik nemlig et fint brev tilbage fra en hofdame, der forklarede, at dronning Elizabeth havde bedt hende om at skrive, at monarken satte overordentlig stor pris på den betænksomme gave, og at hun var utrolig glad for, at han skrev et brev til hende. Hofdamen skrev blandt andet endvidere, at dronning Elizabeth håbede, Timothy også var ved godt helbred og havde det godt under isolationen.

Læs mere om: