Tirsdag, 3. juli 2018 - af Niels Burgos

Tilbage i topform: Dronning Elizabeth frisk efter sygdom

Dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth

Foto: All Over Press
92-årige dronning Elizabeth levede op til sit ry som en kvinde med jernhelbred.

Ikke siden julen 2016 har dronning Elizabeth aflyst opgaver på grund af sygdom. Dengang havde en slem forkølelse ramt både hende og gemalen, prins Philip - og de udskød deres planlagte rejse til slottet Sandringham en enkelt dag og valgte at aflyse deres deltagelse i gudstjenesterne juledag og nytårsdag.  Da dronningen i sidste uge aflyste sin deltagelse i en morgengudstjeneste i Londons St. Paul's Cathedral vakte det derfor naturligt nok en smule bekymring. Majestæten er trods alt blevet 92 år.

 

En mild influenza

Men dronning Elizabeth levede op til sit ry som en kvinde med et jernhelbred - og mandag den 2. juli var hun tilbage i topform.  Smilende og i glade farver blev hun officielt modtaget i byen Edinburgh med fuld musik - og fik, som traditionen byder, overrakt byens nøgler. Det sker, hver gang dronningen besøger byen - og denne gang markede besøget indledningen på de kongeliges ophold på slottet Holyroodhouse, der er dronningens officielle residens i skotland.

Dronning Elizabeth

Foto: All Over Press

Dronningen havde haft en mild sommer-influenza - men et par dage i ro var altså alt, hvad den seje majestæt skulle bruge for at være tilbage i fin form.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden