Søndag, 8. november 2020 - af Malan Joensen

TILLYKKE: Dronning Elizabeths barnebarn Lady Louise fylder 17 år

Lady Louise og hendes mor grevinde Sophie. Indsat: Dronning Elizabeth.
Lady Louise og hendes mor grevinde Sophie. Indsat: Dronning Elizabeth.
Fotomontage: MEGA
Prins Edward og grevinde Sophies ældste barn har fødselsdag søndag den 8. november.

Det bliver med al sandsynlighed en mere afdæmpet én af slagsen, når Lady Louise søndag kan fejre sin 17-års fødselsdag hjemme sammen med far og mor. 

Prins Edward og grevinde Sophies datter, der også er barnebarn af dronning Elizabeth og prins Philip, kan på grund af den nye nedlukning af England, der trådte i kraft torsdag 5. november, ikke holde nogen stor fødselsdagsfest. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Familien, der også tæller Lady Louises lillebror James, som bliver 13 til december, bor på Bagshot Park i Surrey, hvor grevinde Sophie og prins Edward flyttede ind efter deres bryllup i 1999.

Selv om de bor kun omkring 17 kilometer fra Windsor Castle, hvor dronning Elizabeth og prins Philip for tiden har isoleret sig, så kan de af hensyn til eventuel smittefare ikke invitere farmor og farfar inden for til kakao og lagkage.  

Sidste år blev Lady Louises fødselsdag ifølge Hello Magazine holdt privat, men da hun blev 15 år i 2018, havde grevinde Sophie sørget for en helt særlig "Vild med dans"-overraskelse. Hun havde nemlig fået arrangeret at Lady Louise, der er stor fan af "Strictly Come Dancing", som det hedder på de kanter, kunne komme ind i studiet og overvære showet sammen med hende.  

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden