Lørdag, 9. januar 2016 — af Marianne Singer

TILLYKKE: Hertuginde Catherine fylder 34 år

Hertuginde Catherine
Hertuginde Catherine.
Foto: AOP
Hertuginde Catherine fylder i dag lørdag 34 år. En fødselsdag hun kan fejre med prins William og deres to børn, prins George og prinsesse Charlotte.

I de senere år har hertuginde Catherine holdt stille og rolige fødselsdage sammen med sine nærmeste.

I dag lørdag fylder hertuginde Catherine 34 år, og det kan meget vel være, at hun fejrer sin fødselsdag på det idylliske landsted Anmer Hall sammen med prins William og deres to små børn, prins George, 2, og prinsesse Charlotte på godt otte måneder.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins William og hertuginde Catherine deler deres tid op mellem Anmer Hall i Norfolk og Kensington Palace i London.

Onsdag offentliggjorde det britiske hof billeder af prins George på hans første børnehavedag i en lokal børnehave tæt på prinseparrets hjem i Norfolk.

LÆS MERE: Prins George i børnehave

Hertuginde Catherine får et spændende 2016

Der venter hertuginde Catherine et spændede år i 2016. Udover prins Georges børnehaveliv på Westacre Montessori School i East Walton, fejrer hans lillesøster prinsesse Charlotte sin første fødselsdag den 2. maj.

En dag, som er betydningsfuld for de fleste forældre.

Fejrer dronning Elizabeth

Der venter også prinsefamilien store fester, når de deltager i fejringen af dronning Elizabeths officielle 90-års fødselsdagsfejring i maj og igen i juni.

Den 29. april kan prins William og hertuginde Catherine glæde sig over endnu en stor mærkedag, når de har fem-års bryllupsdag.

En romantisk dag, som de plejer at holde for sig selv.

Officiel rejse til Indien med prins William

Til foråret tager prins William og hertuginde Catherine på officielt besøg i Indien, og i den forbindelse kommer de også på visit i Bhutan.

Derudover venter der hertuginde Catherine ligesom sidste år en lang række vigtige officielle opgaver i forbindelse med hendes protektioner.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden