Tillykke med fødselsdagen: Dronning Elizabeth fylder 93 år

Dronning Elizabeth.

Dronning Elizabeth.

Arkivfoto: MEGA
Der bliver i bogstavelig forstand knald på, når dronning Elizabeth i dag fejres i anledning af sin 9- års fødselsdag. Fra London lyder der kanonsalut. Og så skal fødselaren med familien til påskegudstjeneste i slotskirken i Windsor.
Selv om dronning Elizabeth har nået en høj alder, er hun stadig en aktiv og livlig dame. I dag kan hun fejre sin 93-års fødselsdag sammen med sin nære familie. Også mange andre vil være med til fejre dronning Elizabeth.
 
 

Dejlig dag med familien

Normalt fejrer dronningen sin fødselsdag privat med familien, og en del af fejringen denne dag bliver også privat, men fordi fødselsdagen og påskedag falder sammen, er der også noget officielt på programmet. Hvert år på påskedag er dronning Elizabeth sammen med den øvrige kongelige familie til gudstjeneste på Windsor Castle.
 
Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

 

Fejring med kirkegang og kanoner

Traditionen tro får dronningen flere smukke buketter af lokale børn, når hun ankommer sammen med sin  familie til gudstjeneste i slotskirken. Dronningens fødselsdag bliver I øvrigt markeret med kanonsalut i London, hvor der fra Hyde Park vil lyde en 41-skuds salut, mens der vil lyde 21 skud i Windsor Great Park samt 62 brag fra kanonerne i Tower of London. Dronning Elizabeth er verdens længst siddende monark med mere end 67 år på tronen.
 
 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden