23. mar. 2016
Af Ulrik Ulriksen

TILLYKKE: Prinsesse Eugenie fylder 26 år

Prinsesse Eugenie, der onsdag fylder 26 år.
Prinsesse Eugenie, der onsdag fylder 26 år.
Foto: AOP
Den farverige prinsesse Eugenie går sine egne veje, og det får hun meget respekt for hjemme i England. Prins Andrew og Sarah Fergusons datter fylder onsdag 26 år.

Storbritanniens prinsesse Eugenie er en farverig personlighed, der med sit humør og sin udstråling får masser af opmærksomhed og respekt.

Onsdag fylder hun 26 år, og der er lagt op til en festlig fødselsdag.

Prins Andrew og Sarah "Fergie" Fergusons datter beskrives af mange som en bramfri, herlig og jordnær type. Hun har på ingen måde fine fornemmelser, selv om hun er del af den britiske kongefamilie.

Populær prinsesse

Apropos familien er fødselaren meget populær og elsket af især sin nærmeste familie.

Søsteren Beatrice er vild med Eugenie, og kærligheden er bestemt gengældt. - Vi elsker hinanden højt, har prinsesse Eugenie tidligere sagt om søskendeforholdet.

En anden, som fødselsdagsprinsessen har store følelser for - ud over søster Beatrice og forældrene Sarah og Andrew - er hendes kæreste gennem de seneste fem år, Jack Brooksbank. Alt tyder på, at Eugenie og Jack har en seriøs fremtid sammen.

Stolt far

Prinsesse Eugenie virker umiddelbart som en lidt flagrende type, men hun er faktisk meget målrettet.

Eugenie har således med topkarakterer gennemført sine skoleår på Marlborough College i det vestlige London, ligesom hun har arbejdet med stor succes i et par år i New York City.

- Vi er stolte af hende, sagde en stolt prins Andrew for et par år siden om sin datters fine karriere.

https://imgix.billedbladet.dk/30.3205581.jpg
Foto: Everett Collection

Læs mere om: