15. sep. 2021
Af Marianne Singer

Topper prestigefyldt liste: Se det nye vilde billede af Harry og Meghan

Prins Harry og hertuginde Meghan. 
Prins Harry og hertuginde Meghan.
Foto: Mega
I anledning af, at prins Harry og hertuginde Meghan topper Times´ liste over dette års mest indflydelsesrige mennesker, viser det amerikanske magasin et nyt fantastisk portræt af parret.

Det skaber lige nu store overskrifter i både amerikanske og europæiske medier, at prins Harry, der onsdag fyldte 37 år, og hertuginde Meghan, 40, er på det amerikanske nyhedsmagasin Times´ liste over dette års 100 mest indflydelsesrige mennesker i verden.

Prinseparret topper helt præcist listen i kategorien "Ikoner", hvor også blandt andre tennisstjernen Naomi Osaka og sangerinderne Dolly Parton og Britney Spears er nævnt.

Fantastisk portræt

I forbindelse med den fornemme udnævnelse offentliggør Time Magazine også et nyt og ret vildt portræt af Harry og Meghan i et skarpt look.

https://imgix.billedbladet.dk/20210915-192949-3_21mb_1.jpg
Foto: Ritzau Scanpix

Det er kendiskokken José Andrés, der står i spidsen for velgørenhedsorganisationen World Central Kitchen og tidligere har samarbejdet med dem, som har skrevet et kort essay om prinseparret til magasinet i anledning af deres indtog på listen.

Kæmpe ros

I essayet roser José Andrés prinseparrets handlekraft og fremhæver blandt andet hertuginde Meghans indsats indenfor sociale områder og for kvinder og piger rundt omkring i verden.

Derudover nævner han det store arbejde, de gør gennem deres fond Archewell Foundation samt deres indsats for samfund i nød.

"I en verden, hvor alle har en mening om folk, de ikke kender, har hertugen og hertuginden omsorg for de mennesker, de ikke kender. De taler ikke bare, men tager kampen op," skriver han blandt andet.

En stor ære

På deres hjemmeside Archewell skriver Harry og Meghan, hvor stor en ære det er for dem at være på listen.

Derudover skriver de, at det også er en ære at skrive hyldest-essayen om Dr. Ngozi Okonjo-Iwela, der er generaldirektør for Verdenshandelsorganisationen (WTO).

Læs mere om: