6. jan. 2014
Af Malan Joensen

Træner: Sådan tabte prinsesse Beatrice sig

Prinsesse Beatrice.
Prinsesse Beatrice.
AOP
Den britiske prinsesse blev for nogle år siden så ked af nogle bikini-billeder, at hun besluttede sig for at gøre noget ved vægten.

Den 24-årige britiske prinsesse Beatrice fik for fem år siden lidt af en øjenåbner.

Billeder af dronning Elizabeths barnebarn iført bikini på St. Barts blev offentliggjort, og synet fik prinsessen til at beslutte sig for, at noget måtte gøres.

Det fortæller prinsesse Beatrices træner Nadya Fairweather til avisen Daily Express.

Boksetræning og sund mad

- Hun tænkte ”Okay, jeg er nødt til at komme i form, for jeg vil altid være i mediernes søgelys”, og så begyndte vi at arbejde sammen, siger Nadia Fairweather, der træner med prinsesse Beatrice cirka en gang om ugen.

Her bliver prinsesse Beatrice blandt andet udsat for boksetræning, håndvægte og forskellige andre øvelser. At kosten også spiller en stor rolle, er prinsesse Beatrice klar over.

LÆS OGSÅ:

- Prinsesse Beatrice spiser meget sundt, og det, at hun spiser, gør, at hun skiller sig ud i en kendis-verden fuld af mennesker, der sulter sig og er på skøre mode-diæter, hvilket jeg ikke kan anbefale. Prinsesse Beatrice har smukke kurver, og det sætter hun pris på, understreger Nadia Fairweather.

Prinsessen træner også selv

Træneren fortæller også, at prinsesse Beatrice er meget fokuseret på at blive ved med at holde formen:

- Prinsesse Beatrice er en fantastisk klient. Hun laver masser af træning på egen hånd mellem vores aftaler, hvilket gør det lettere for mig at blive ved med at udfordre hende med nyt udstyr og forskellige former for træning.

Prinsesse Beatrices lyst til udfordringer startede kort efter, hun begyndte at træne, fortæller Nadya Fairweather:

- Hun besluttede sig for at hun ville løbe et maraton, så jeg gjorde hende klar til det. Det var en fantastisk personlig udfordring. Hun besteg også Mont Blanc for et år siden, og det holdt hun virkelig meget af. Hun fandt det meget udfordrende, men også fantastisk. Hun sagde, at det gik strålende, og at hun følte sig i god form, hvilket var meget godt, siger Nadya Fairweather.

LÆS OGSÅ:

Læs mere om: