Fredag, 27. november 2020 — af Malan Joensen

Tre år siden: Derfor er det en særlig dag for Harry og Meghan

For prins Harry og hertuginde Meghan er den 27. november en speciel dato.

Prins Harry og hertuginde Meghan offentliggjorde deres forlovelse den 27. november 2017, og det er således tre år siden, Meghan officielt stod frem som Harrys kommende hustru.

Det skete på et pressemøde på Kensington Palace, hvor det lykkelige par delte den gode nyhed med verdenspressen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Harry og Meghan fortalte selv i forbindelse med offentliggørelsen, at Harry havde friet en aften i november, mens de var hjemme og ved at lave aftensmad.

Den officielle pressemeddelelse fra det britiske kongehus lød således:

"Hans Kongelige Højhed Prinsen af Wales kan med glæde meddele, at Prins Harry er forlovet med frk. Meghan Markle. Brylluppet vil finde sted i foråret 2018. Yderligere detaljer om bryllupsdagen vil komme senere. Hans Kongelige Højhed og frk. Markle blev forlovet i London tidligere på måneden. Prins Harry har informeret Hendes Majestæt Dronningen og andre tætte medlemmer af sin familie. Prins Harry har desuden anmodet om og fået velsignelse fra frk. Markles forældre. Parret skal bo i Nottingham Cottage på Kensington Palace."

Det storslåede bryllup fandt sted den 19. maj 2018, men i januar 2020 meddelte Harry og Meghan, at de ønskede at træde tilbage som fremtrædende profiler i det britiske kongehus, og de har siden skabt en ny tilværelse uden apanage i Santa Barbara, Californien.

Den 6. maj 2019 blev de forældre til sønnen Archie Harrison. For nyligt fortalte Meghan i en kronik i New York Times, at hun i sommeren 2020 havde været gravid igen og ventet sit og Harrys andet barn, men på tragisk vis gennemgik en ufrivillig, spontan abort i juli måned.

Se billeder fra forlovelsesdagen i galleriet ovenfor.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden