Trist nyhed for Meghan Markle: Far kommer ikke med til brylluppet

Meghan Markle

Meghan Markle

Foto: AOP
Når brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle skal stå den 19. maj, så vil det være uden deltagelse af brudens far.

Prins Harry og Meghan Markle skal giftes i St.  George’s Chapel den 19. maj, men en helt særlig person vil ikke deltage i ceremonien.

Skuespillerens 73-årige far, Thomas Markle,  har nemlig meldt afbud, fordi han på forhånd har været involveret i opstillede paparazzibilleder.

- Dette er et dybt personligt øjeblik for frk. Markle i dagene før hendes bryllup, lyder det fra en talsmand fra Kensington Palace ifølge hellomagazine.com.

Billederne blev taget i dumhed

Thomas Markle har udtalt, at det ikke var hans mening at skade datteren eller den britiske kongefamilie, og at han er meget flov over situationen.

Thomas Markle, der er pensioneret prisbelønnet lystekniker, har indrømmet, at billederne blev til ud af ren dumhed.

Meghan Markles far fortryder dybt, at han har været en del af tilblivelsen af dem, og i udtalelsen fra hoffet beder det forlovede par om forståelse og respekt for den svære situation.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Episoden opstod, da Thomas Markle mødtes med en paparazzifotograf på en internet-café - og de to i samarbejde arrangerede et foto, hvorpå Thomas Markle ser på en computerskærm med en nyhedshistorie om dattens kommende bryllup. Situationen er yderlige pinlig for alle parter, fordi Kensington Palace netop havde udsendt en opdordring til paparazzifotografer om at respektere Thomas Markles privatliv.

Brudens mor skal spille særlig rolle

Det er blot ti dage siden, at det blev offentliggjort, at Thomas Markle ville deltage i brylluppet, og det blev antaget, at han ville følge datteren op ad kirkegulvet.

Til gengæld kommer Meghan Markles mor, Doria Ragland, til at få en særlig rolle på dagen, for hun skal nemlig ledsagen bruden i bilen på vej til kirken.

Prins Harrys talsmand Jason Knauf meddelte ellers i første omgang offentligheden ved et pressemøde, at bruden var henrykt over forældrenes deltagelse.

Foto: AOP

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden