Tyve lurer nær dronning Elizabeths slot

Dronning Elizabeth og prins Philip.

Dronning Elizabeth og prins Philip.

Foto: AOP
Imponerende mængder bær og grøntsager er forsvundet i nærheden af Windsor Castle.

Tusindvis af herlige friske stikkelsbær, jordbær, solbær, ribs og pralbønner er blevet snuppet fra private kolonihaver, som ligger klos op ad Windsor Castle i udkanten af London.

Windsor Castle er det slot, som dronning Elizabeth ofte bor på i weekenden.

Tyverierne er de værste i mands minde, og de foregår på et professionelt niveau, især hvis man ser på mængden af stjålne stikkelsbær, skriver den engelske avis The Telegraph.

De ramte konlonihaver ligger lige op ad en kongelig mark med sukkermajs, og de ligger kun en kort vandretur fra det kongelige landbrug.

- Hvis nogen for alvor besluttede sig for at trænge ind på det royale landområde, som ligger op ad vores havekoloni, ville det ikke være særlig svært, siger Jim Snapes, som er formand for Old Windsor Allotment Association til The Telegraph.

Det seneste indbrud skete den 22. juli. Her forsøgte tyvene uden held at stjæle værktøj fra tre skure. I løbet af to uger i juli lykkedes det dog tyve at bryde ind i 10 af de i alt 100 kolonihaver i Old Windsor og stjæle omkring 50 kilo frugt.

Da der er tale om så store mængder, tyder meget på, at frugten og grøntsagerne bliver solgt på det sorte marked. Politiet er derfor begyndt at patruljere i området.

På Windsor Castle har man ikke bemærket tyverierne, siger en talsperson for slottet.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com - læs flere nyheder om dronning Elizabeth her.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden