Onsdag, 24. februar 2021 - af Ulrik Ulriksen

Uhyggeligt angreb i nationalpark: William hjælper de efterladte

Prins William
Prins William
Foto: Ritzau/Scanpix
For prins William er det vigtigt at vise sin støtte til hårdt ramte familier efter et dødeligt angreb i en nationalpark.

Prins William har med en privat donation støttet flere familier efter et uhyggeligt bagholdsangreb i januar i en nationalpark i DR Congo i Afrika.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Prins William hjælper enkerne

Ifølge det britiske medie Hello Magazine har prins William ydet økonomisk støtte til familierne til de seks ranger-betjente, der på en patrulje, hvor de passede på junglens gorillaer og andre dyr, faldt i baghold og blev skudt og dræbt..

Det var en gruppe banditter eller krybskytter, der ifølge BBC dræbte de seks rangere og sårede adskillige andre i DR Congos Virunga nationalpark.

Den særlige nationalpark i Afrika er kendt for sin store bestand af bjerggorillaer.

Tak til William

På de sociale medier har organisationen Thin Green Line Foundation udtalt, at man er meget taknemmelig for hjælpen fra hertugen af Cambridge til fonden ”Fallen Ranger Fund” til gavn for de familier, der har oplevet tabet af de seks ranger-parkbetjente i Virunga National Park i januar.

Prins William har tidligere udtalt sig om det uhyggelige bagholdsangreb I nationalparken.

Ifølge The Telegraph sagde William i januar, at han fordømte den forfærdelige handling og de skyldige.

Prins og protektor

Samtidig understregede prins William, der er en stor forkæmper for miljøet og truede dyrearter, at man i stedet or at angribe ranger-betjente burde hylde dem for deres vigtige arbejde.

Prins William er protektor for flere organisationer, der sætter fokus på truede dyrearter og den vilde natur, heriblandt Tusk Trust og United for Wildlife. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden