Mandag, 16. september 2013 — af John Lautrup

Prins George: Unikt kongeligt billede på vej

Det første billede af hertuginde Kate og prins William med deres førstefødte, prins George.
Det første billede af hertuginde Kate og prins William med deres førstefødte, prins George.
AOP
Prins George kom til verden i juli, og nu venter hans kommende undersåtter spændt på det første billede af Dronning Elizabeth og hendes tre tronfølgere.

Først barslede hertuginde Kate med prins George, der kom til verden i juli, og nu barsler hele kongehuset med et unikt billede, som briterne spændte venter på at få at se. Nemlig et familiefoto med Dronning Elizabeth, kronprins Charles, prins William og den nytilkomne prins George. Det vil være første gang siden dronning Victorias tid, at regenten kan foreviges med tre generationer af tronfølgere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Alle venter på, at det billede bliver taget, siger en kilde ved hoffet.

Alle fire generationer var samlet på St. Marys Hospital i London i dagene efter prinsens fødsel den 22. juli. Dagen efter fik de nybagte forældre, Kate og William, besøg af kronprins Charles og hertuginde Camilla, og to dage efter tilbragte dronning Elizabeth en halv time sammen med Kate og William og deres lille søn.

Forleden havde Kate sin første officielle optræden efter fødslen, og hun gjorde et strålende indtryk på den røde løber ved en prisuddeling i London.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden