Var prinsesse Diana nogensinde i Danmark?

I BILLED-BLADETs kongelige brevkasse kan du hver uge læse interessante spørgsmål og svar om alt inden for den royale verden.
Kære kongelige brevkasse!
Kan det passe, at der ikke findes billeder af Diana fra dengang, hun besøgte Danmark? Jeg håber, at BILLED-BLADET kan hjælpe.
På forhånd tak Katja Skipper
 
Kære Katja Skipper!
Tak for din henvendelse. Prinsesse Diana gæstede Danmark en enkelt gang i løbet af sit korte liv. Det var i maj 1995, hvor hun besøgte Rehabiliterings- og Forskningscentret for Torturofre (i dag DIGNITY - Dansk Institut Mod Tortur) i København. Der findes ikke mange billeder fra besøget. Det er dog lykkedes mig at finde ét, hvor prinsesse Diana taler med centrets leder Inge Genefke og økonomichef Jens Andersen. 
 
Bedste hilsner
Jon Bloch Skipper
 
Se billedet af prinsesse Dianas besøg i Danmark i galleriet ovenfor. 
 
Har du et spørgsmål af royal karakter, som du gerne vil have opklaret? Så kan du sende det ind til BILLED-BLADETs kongelige brevkasse, der er en fast del af Danmarks royale ugeblad.
 
Hver uge svarer historiker og royalekspert Jon Bloch Skipper på interessante spørgsmål om kongehuset, kongefamilier i ind- og udland samt mange andre spændende aspekter af den royale verden igennem historien.
 
 
Jon er forfatter til flere bøger om og med de kongelige, herunder "Tre søstre: samtaler mellem dronning Margrethe, prinsesse Benedikte og dronning Anne-Marie" (2008).
 
 
Send dit spørgsmål på mail til [email protected] eller på post til BILLED-BLADET, postbox 602, 0877 København C. Mærk kuverten "Kongelig brevkasse". 
 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden