VIDEO: Prins William skyder grønne grise for at redde skældyr

Prins William er præsident for United for Wildlife, et samarbejde med de syv største bevarelsesorganisationer i verden.

Prins William er præsident for United for Wildlife, et samarbejde med de syv største bevarelsesorganisationer i verden.

Foto: AOP
Den britiske prins William går til kamp mod krybskytteri. Læs og se her hvordan.

Prins William er en stor dyreven og præsident for United for Wildlife — et samarbejde mellem de syv største bevarelsesorganisationer for at bekæmpe ulovlig handel med vilde dyr. I en ny video opfordrer han som præsident for organisationen os alle sammen til at spille Angry Birds Friends og skyde animerede, grønne grise for at redde de ægte dyr i vores natur.

“Der er bevis for, at krybskytteri finansierer kriminelle bander, endda terrororganisationer, og det stjæler kulturarv og levebrød fra gamle samfund,” siger prins William i videoen (se den længere nede).

I denne uge, den 17.-23. november, vil der være en ugelang turnering, der hedder “Roll with the Pangolins” i spillet.

Skældyret (pangolin) er en af de mest truede dyrearter i verden på grund af ulovlig jagt. Skældyret er en skællet myresluger og egentlig også ret nuttet.

Men har du nogensinde hørt om skældyret? Hvis ikke, er du langt fra alene. Og det er netop idéen bag spillet “Roll with the Pangolins”, fordi, som prinsen siger, så “er skældyret i fare for at uddø, uden folk kender dets navn.” Idéen er, at du lærer dyrets navn og får viden om skældyret gennem spillet. Samtidig hjælper du med at bekæmpe den ulovlige handel.

“Roll with the Pangolins” er en turnering inde i spillet Angry Birds Friends-app’en, som kan downloades gratis i App Store og Google Play. Du kan også spille det via Facebook.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

Se prins William spille Angry Birds Friends: “Roll with the Pangolins” i videoen herunder:

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden