VIDEO: Spjættende prins Harry prøver tivoli-karrusel

Prins Harry

Prins Harry

Foto: AOP
Den britiske prins blev spottet i tivoliet på en musikfestival, hvor han tog en ordentlig tur i gyngerne og fik sig en fadøl.

Det er svært ikke at holde gevaldigt af prins William umiddelbare lillebror, prins Harry, der bare ser ud til at sprede god stemning hvor han kommer frem.

Sidste weekend på musik- og kunstfestivalen the Secret Garden Party nær Huntigdon lykkedes det igen den glade prins at kalde smilet frem på alles læber, da han, iført en sjov stråhat med det britiske flag på, tog sig en tur i en gyngekarrusel i festivalens tivoli. Prins Harry spjættede med arme og ben og havde travlt med at få andre til at gøre det samme, skriver det britiske medie the Sun.

- Mine øjne var ved at falde ud af hovedet på mig, da jeg satte mig op i gyngen og så Harry lige ved siden af, siger Michaela Baker, som filmede prins Harrys festlige optræden. 

En anden festivalgænger fortæller the Sun, at Harry også fik sig en ordentlig fadøl og smed trøjen på festivalens campingområde. 

- Han var henne ved en sø, og så tog han sin trøje af - det var noget, pigerne kunne li'. Han så veltrænet ud, og pigerne havde travlt med at kommentere hans vaskebræt.

Se den legesyge prins Harry i udklædning tage en gevaldig gyngetur i videoen hos Royalista .

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden