William chokerede sine børn: Råbte og skreg som en gal

Prins William. 

Prins William. 

Foto: Mega
Som fodboldfan kan man i ny og næ brøle sin begejstring ud til hele verden. Eller ærgre sig højlydt. Det ved prins William og hans familie alt om.

Prins William er fodboldfan og elsker den engelske klub Aston Villa, som han følger tæt.

I søndags var der for alvor noget at juble over, da Aston Villa meget overraskende vandt med de vilde cifre 7-2 over de regerende engelske mestre fra Liverpool FC.

Prins William sendte emoji

Det markerede prins William på de sociale Medier med en klappe-emoji som svar på Aston Villa's sejrsopslag med teksten ”sikken mindeværdig aften på Villa Park”.

Prins William har gjort indtryk på sin søn prins George, som også er fan af Aston Villa, og i sidste sæson var William og George tilskuere på Villa Park, da Aston Villa spillede kamp mod Norwich.

Besynderlig at være i selskab med

Prins William går meget højt op I fodbold, og når han ser Aston Villa spille på tv, kan han være ret besynderlig at være I selskab med.

Det ved fru Kate og børnene George, Charlotte og Louis alt om.

Prins William og hertuginde Catherine med deres børn prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis
Foto: MEGA

Prins William og hertuginde Catherine med deres børn prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis

William har indrømmet, at da Aston Villa før sommerferien spillede en uhyggelig vigtig kamp, holdet skulle have point i for at undgå at rykke ud af den bedste liga Premier League, var han et nervevrag foran tv-skærmen.

Brølede som en gal

- Jeg har aldrig været så nervøs I mit liv. Mine børn kiggede chokerede på mig, mens jeg hoppede op og ned i sofaen og råbte og skreg som en gal, fortalte William til britiske medier og det engelske fodboldforbund efter den livsvigtige kamp.

Matchen endte i øvrigt 1-1, hvilket betød, at prinsen kunne ånde lettet op, fordi Aston Villa overlevede og fik endnu en sæson i den attraktive Premier League.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse om dronning Margrethe, som har taget hul på et nyt kapitel, og så er der friske billeder fra den kongelige families deltagelse ved Folketingets åbning.

Desuden er der sædvanen tro fuld fokus på alt om Vild med dans.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden