William og Harry klar til rørende hyldest af Diana

Prins William og prins Harry. 

Prins William og prins Harry. 

Foto: Mega
Prins William og prins Harry er kommet med en sjælden fælles udtalelse om en hyldest af deres mor, afdøde prinsesse Diana.

Det er i dag, mandag den 31. august, præcis 23 år siden, at prinsesse Diana på tragisk vis omkom i en trafikulykke i Paris, Frankrig. 

For hendes to drenge, prins William, på dengang 15 år, og prins Harry, dengang kun 12 år gammel, var det en kæmpe sorg, der stadig præger dem i dag.  

Prins William og prins Harry ved deres mors begravelse. 
Foto: Mega

Prins William og prins Harry ved deres mors begravelse. 

Prinsesse Diana.
Foto: Mega

Prinsesse Diana.

Sjælden udtalelse

Kærligheden til deres mor er således stadig stor, og nu er brødrene kommet med en sjælden fælles meddelelse om en statue af deres mor, der skal være en hyldest til hendes store indsats og engagement i Storbritannien og resten af verden. 

 

Prinsesse Diana med William. 
Foto: Mega

Prinsesse Diana med William. 

"Statuen som prins William og prins Harry har bedt om at blive lavet for at mindes deres mor Diana, prinsessen af Wales, bliver afsløret næste år, på det, der ville have været hendes 60-års fødselsdag." lyder det, ifølge Daily Mail, fra Kensington Palace. 

Prins Harry med sin mor.
Foto: Mega

Prins Harry med sin mor.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

I smukke omgivelser

Statuen vil således blive afsløret den 1. juli 2021 i den blomstrende have, Sunken Garden, på Kensington Palace. 

Oprindelig blev arbejdet med statuen, kreeret af Ian Rank-Broadley, sat i gang for at markere tyve-års jubilæet for prinsesse Dianas død for tre år siden.

Anerkender indsats

Dengang udtalte prinserne: "Det er tyve år, siden vores mor døde, og tiden er nu inde til at anerkende hendes positive indflydelse på Storbritannien og resten af verden med en permanent statue". 

Prins William og prins Harry håber, at statuen vil få folk, der besøger Kensington Palace, til at reflektere over deres mor. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden