20. okt. 2021
Af Lene Skriver Bak

Wow! Hertuginde Catherine gennemført stilfuld i rubinrødt sæt

Hertuginde Cathrine begejstrede i et fantastisk rubinrødt sæt.

Hertuginde Catherine trodsede efterårsvejret i London og henrykkede royale fans i et stilsikkert og fabelagtigt rubinrødt sæt.

Anledningen til hertugindens besøg i Bafta-hovedkvarteret var dybt alvorligt.

Her afholdt Forward Trust nemlig et event, hvor velgørenhedsorganistionen lancerede initiativet "Taking action on Addiction" (handling mod afhængighed, red.), som arbejder for at skabe opmærkomhed om og forståelse for misbrug, hvad misbrug skyldes og de konsekvenser, der følger med at være misbruger og hertuginde Catherine, der er protektor for Forward Trust, var hovedtaler ved arrangementet.

- Misbrug er ikke et valg. Ingen vælger at blive misbruger, men det kan ske for os alle sammen. Ingen af os er immune, sagde hertuginden blandt andet i sin tale og fortsatte:

- Alligevel bliver det alt for sjældent betragtet som en alvorlig mental sundhedsudfordring. Og sjældent tager vi os tiden til at afdække og fuldt ud forstå de fundementale og grundlæggende grunde bag.

Kates vidunderlige, rubinrøde outfit bestod ifølge instagramprofilen themoutbattenwindsors af en plisseret nederdel fra Christopher Kane og en rullekravesweater fra Ralph Lauren i samme røde nuance.

Se nærmere på hertugindens look i galleriet øverst.

Læs mere om: