Yderst sjældent syn: Harry og Meghan viste sig i byen

Prins Harry og hertuginde Meghan. 

Prins Harry og hertuginde Meghan. 

Foto: Mega
Prins Harry og hertuginde Meghan viste sig for første gang i lang tid i offentligheden sammen under et besøg hos en velgørenhedsorganisation i Los Angeles.

Det var et yderst sjældent syn, folk kunne nyde, da prins Harry og hertuginde Meghan deltog i et velgørenhedsarrangement i det sydlige Los Angeles.

Iført beskyttende mundbind og handsker uddelte prinseparret blandt andet skoleting, tøj, hygiene-artikler og mad til udsatte børn og deres familier ved et drive-through arrangement på Knox Elementary skolen i det sydlige Los Angeles for den lokale velgørenhedsorganisation Baby2Baby. 

Prins Harry og hertuginde Meghan under Baby2baby-arrangementet i Los Angeles. 
Foto: Ritzau Scanpix

Prins Harry og hertuginde Meghan under Baby2baby-arrangementet i Los Angeles. 

Mange digitale møder

Det usædvanlige ved det var, at prins Harry og hertuginde Meghan viste sig ved et offentligt arrangement. 

For ellers har prinseparret, siden de trådte ud af det britiske kongehus i begyndelsen af året, næsten kun vist sig ved digitale møder. 

Noget helt særligt

Baby2baby betyder noget helt særligt for Harry og Meghan, i det den var en af fire velgørenhedsorganisationer, som parret bad folk donere til i stedet for at sende gaver til dem i forbindelse med sønnen Archies fødsel i 2019. 

Baby2Baby hjælper fattige børn i alderen 0-12 år med de basisting, som et barn har brug for.

Få rabat på BILLED-BLADETKlik og læs hvordan!

Lige flyttet 

Henover de sidste år har B2B distribueret over 50 millioner ting til børn i blandt andet hjemløse familier, på hospitaler og skoler. 

Det er kun kort tid siden, at prins Harry og hertuginde Meghan er flyttet ind i deres nye hjem i den smukke by Santa Barbara på Californiens vestkyst. 

Aktivt par  

Prinseparret har lige fra de flyttede fra England til først Canada og sidenhen USA i begyndelsen af året været meget aktive.

Blandt andet tog hertuginde Meghan kort efter ankomsten til Canada på et overraskelsesbesøg hos velgørenhedsorganisationen Justice for Girls i Vancouver.

Under det ikke på forhånd annoncerede møde talte hertuginde Meghan med medlemmer af kvindegruppen om, hvordan klimaændringerne påvirker kvinder og piger rundt omkring i verden. 

Hertuginde Meghan under mødet med Justice for Girls. 
Foto: Justice for Girls

Hertuginde Meghan under mødet med Justice for Girls. 

 

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden