Fredag, 1. august 2014 - af af Nikki Jeffries, royalista.com, oversat af Karina Didriksen

Zara Phillips viser ny hat frem og møder Tom Cruise

Zara Phillips.
Zara Phillips.
Foto: AOP
Dronning Elizabeths barnebarn morede sig til et hestevæddeløb i England, hvor hun hilste på Hollywood-stjernen.

For få dage siden fejrede dronning Elizabeths barnebarn sin treårs bryllupsdag med rygbyspilleren Mike Tindall, og torsdag brugte hun dagen på en anden ting, hun holder af; heste.

33-årige Zara Phillips var til stede ved Goodwood Races i Chichester, England, for at se dronning Elizabeths hest Estimate deltage i Artemis Goodwood Cup.

Hesten skabte for nylig overskrifter, fordi den blev testet positiv for morfin, der tilsyneladende var kommet fra forurenet foder.

Ved løbet kom dronningens hest ind på en skuffende ottendeplads, men det så ikke ud til at lægge en dæmper på Zara Phillips' humør. Hun morede sig alligevel.

Underholdt af Tom Cruise

Et af dagens højdepunkter var sandsynligvis, at hun mødte Hollywood-stjernen Tom Cruise, som fyrede vittigheder af og stillede op til et billede sammen med hende.

Desværre kan vi ikke dele billedet med jer, da den britiske avis Daily Mail har eneret på billederne, men det kan ses her.

Zara Phillips så fuldstændig fantastisk ud i en cremefarvet kjole, og hun havde et sort bælte og sorte sko på som accessories. Hun toppede looket af med en smuk Philip Treacy-hat, som hun ikke tidligere har været set med.  

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com.

Tom Cruise til Goodwood Races.
Tom Cruise til Goodwood Races.
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden