Det glæder dronning Anne-Marie sig til

Foto:Claus Fisker
Dronning Anne-Marie og kong Konstantin har hele to bryllupper at se frem til, når Corona-restriktionerne slipper deres tag og smittespredning ikke længere er noget at bekymre sig om. For både deres yngste søn og deres yngste datter skal giftes.

Dronning Anne-Marie glæder sig for tiden. For der er ikke noget bedre end, når ens børn har det godt og er lykkelige. Og dét er tilfældet i den græske kongefamilie. Således kan dronning Anne-Marie glæde sig over, at hendes to yngste, sønnen prins Philippos, 34, og datteren prinsesse Theodora, 36, begge skal giftes og planlægger bryllup.

Egentlig skulle kirkeklokkerne have ringet for prinsesse Theodora på øen Spetses nær Porto Heli i Grækenland allerede sidste år, men brylluppet blev udsat og parrets nye planer om at blive gift i maj i år, satte Corona-krisen en stopper for. 

Foto: Prins Nikolaos

Men nu har også dronning Anne-Maries yngste, prins Philippos forlovet sig, og brylluppet med hans udkårne Nina Flohr kan dronning Anne-Marie glæde sig til. Endnu er der ikke sat dato på brylluppet mellem kongeparrets yngste søn og billionær-datteren fra Schweiz, for det internationale par ventes at invitere gæster fra alle dele af verden, og det har endnu lange udsigter.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan 

Men glæde sig til det sker, kan dronning Anne-Marie allerede, og samtidig hygge sig med bevidstheden om, at alle fem børn, fra den ældste, prinsesse Alexia, 55, til yngste prins Philippos, alle er godt på vej og lykkelige.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden