20. jul. 2019
Af Dorte Quist

Dronning Anne-Marie har familiebesøg i Grækenland

Dronning Anne-Marie og prinsesse Maria-Olympia.
Dronning Anne-Marie og prinsesse Maria-Olympia.
Foto: Privat
Dronning Anne-Marie og kong Konstantin har besøg af deres ældste søn, kronprins Pavlos, og deres ældste barnebarn, prinsesse Maria-Olympia

Kronprins Pavlos har lagt de sødeste familiebilleder af sin ældste datter, prinsesse Maria-Olympia, sammen med sine bedsteforældre, kong Konstantin og dronning Anne-Marie, op på Instagram.

Hele den græske kronprinsfamilie, som foruden kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal også tæller deres fem børn, har netop været på en lang sommerferie rundt i Japan og opleve de mange spændende steder og seværdigheder i det fjerne østen.

Efter familieferien er Pavlos sammen med bl.a. sin ældste datter, prinsesse Maria-Olympia, rejst til Porto Heli i Grækenland, for at besøge sine forældre, dronning Anne-Marie og kong Konstantin.

Og som så ofte før spiser familien middag på den lille eksklusive ø, Spetses, kun en lille sejlads fra kystbyen Porto Heli, hvor Anne-Marie og Konstantin, bor.

Dronning Anne-Maries ældste barnebarn, prinsesse Maria-Olympia, 22 år, er netop blevet færdig med sin kunst- og design-uddannelse på New York University i USA, så hun nyder helt sikkert i år den varme sommer i Japan, Grækenland og USA.

Billed-Bladet har fået lov at bringe kronprins Pavlos' billeder fra Instagram.

Læs mere om: