Lørdag, 20. juli 2019 - af Dorte Quist

Dronning Anne-Marie har familiebesøg i Grækenland

Dronning Anne-Marie og prinsesse Maria-Olympia.
Dronning Anne-Marie og prinsesse Maria-Olympia.
Foto: Privat
Dronning Anne-Marie og kong Konstantin har besøg af deres ældste søn, kronprins Pavlos, og deres ældste barnebarn, prinsesse Maria-Olympia

Kronprins Pavlos har lagt de sødeste familiebilleder af sin ældste datter, prinsesse Maria-Olympia, sammen med sine bedsteforældre, kong Konstantin og dronning Anne-Marie, op på Instagram.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hele den græske kronprinsfamilie, som foruden kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal også tæller deres fem børn, har netop været på en lang sommerferie rundt i Japan og opleve de mange spændende steder og seværdigheder i det fjerne østen.

Efter familieferien er Pavlos sammen med bl.a. sin ældste datter, prinsesse Maria-Olympia, rejst til Porto Heli i Grækenland, for at besøge sine forældre, dronning Anne-Marie og kong Konstantin.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Og som så ofte før spiser familien middag på den lille eksklusive ø, Spetses, kun en lille sejlads fra kystbyen Porto Heli, hvor Anne-Marie og Konstantin, bor.

Dronning Anne-Maries ældste barnebarn, prinsesse Maria-Olympia, 22 år, er netop blevet færdig med sin kunst- og design-uddannelse på New York University i USA, så hun nyder helt sikkert i år den varme sommer i Japan, Grækenland og USA. 

Billed-Bladet har fået lov at bringe kronprins Pavlos' billeder fra Instagram.

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden