24. okt. 2021
Af Ulrik Ulriksen

Dronning Anne-Marie hyggede sig til familiefest i yachtklubben

Dronning Anne-Marie
Dronning Anne-Marie
Foto: Hanne Juul
For dronning Anne-Marie og kong Konstantin var det herligt at være værter for en reception for prins Philippos og prinsesse Nina og alle deres bryllupsgæster.

Dronning Anne-Marie og kong Konstantin var værter for en hyggelig eftermiddag i den fornemme Yacht Club i Piræus på dagen efter det smukke kongelige bryllup i Athens græsk-ortodokse domkirke Mitropolis.

Anne-Marie hyggede sig

Anne-Marie og Konstantin ankom til yachtklubben, lidt efter de første gæster var ankommet til den hyggelige og ganske uformelle komsammen.

For Anne-Marie var det skønt at nyde eftermiddagen med blandt andre sin søster prinsesse Benedikte.

Og der blev naturligvis også tid til at hygge med prins Philippos og prinsesse Nina, der var det perfekte brudepar i kirken lørdag eftermiddag, hvor alt gik så godt.

Prins Philippos og dronning Anne-Marie
Prins Philippos og dronning Anne-Marie
Foto: Hanne Juul

På yachtklubbens balkon foran alle fotograferne nød Anne-Marie og de øvrige gæster hinandens selskab i det fine vejr, og receptionen var bare en perfekt finale på et par fantastiske dage for den græske royale famile og deres venner.

Meget populær i Grækenland

På vej hjem fra receptionen søndag sen eftermiddag var de græske tv-hold vilde efter at tale med dronning Anne-Marie, der smilende og på flydende græsk fortalte om den store dag med Philippos og Ninas vielse.

Det var tydeligt at se og høre, at Anne-Marie kun havde glade kommentarer til den skønne kærlighedsfest over tre dage for prins Philippos og prinsesse Nina.

Læs mere om: