12. dec. 2017
Af Niels Burgos

Dronning Anne-Maries barnebarn debuterer i kendt TV-serie

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal med deres fire sønner i 2016. Det er prins Achileas-Andreas i den lyse skjorte.  
Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal med deres fire sønner i 2016. Det er prins Achileas-Andreas i den lyse skjorte.
Foto: All Over
17-årige prins Achileas-Andreas får sin debut som TV-skuespiller tirsdag den 12. december i den legandariske serie "Glamour".

Hans faster, dronning Anne-Marie og kong Konstantins 34-årige datter, prinsesse Theodora, har allerede haft en rolle i TV-serien "Glamour", og nu er turen kommet til hendes nevø og gudsøn, 17-årige prins Achileas-Andres. Han får tirsdag den 12. december sin debut i "Glamour", der er en af de længst kørende TV-serier i USA.

Prins Achileas-Andreas er tredje barn af kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal. Han har to ældre søskende, prins Constantine Alexios og prinsesse Olympia - samt to yngre brødre, Odysseas Kimon og Aristidis Stavros.

"Glamor" - som på originalsproget hedder "Bold and the Beautiful" - blev sendt første gang i 1987 og har kørt uafbrudt i 30 år. Det er den mest sete såkaldte "soap" i verden - og kan altså nu bryste sig med sin anden royale skuespiller på rollelisten.

Læs mere om: