25. maj. 2021
Af Marianne Singer

Dronning Anne-Maries søn får opfyldt stor drøm

Prinsesse Tatiana og prins Nikolaos. 
Prinsesse Tatiana og prins Nikolaos.
Foto: Hanne Juul
Dronning Anne-Maries søn, prins Nikolaos, går en spændende tid i møde.

Det er en glad og stolt prins Nikolaos, der på sin Instagram-profil fortæller, at han snart udstiller på årets store London Design Biennale, der er et kreativt forum for nogle af verdens dygtigste designere og kunstnere.

Prins Nikolaos, 51, arbejder som kunstfotograf og er den eneste af kong Konstantin og dronning Anne-Maries børn, der bor i Grækenland, ligesom sine forældre.

Et privilegium

"Det er et privilegium at være repræsenteret på den kommende @londondesignbiennale med mit værk "Together". Ved hjælp af en fordybende installation udforsker jeg, hvordan pandemien har påvirket vores syn på den fysiske verden og rummende i den, hvilket tvinger os til at revurdere og ændre vores menneskelige relationer og tilskynde os til at finde tilbage til vores rødder for at finde inspiration", skriver prins Nikolaos blandt andet til sit magiske kunstværk på sin Instagram-profil.

Kunstudstillingen finder sted på Somerset House i London fra den 1. - 27. juni.

Sød kærlighedserklæring

I det nyeste opslag på prinsens Instagram-profil deler han endnu et billede af sit kunstværk med det smukke oliventræ, og skriver, at værket er inspireret af et besøg på Milos i 2018.

Prins Nikolaos hustru, prinsesse Tatiana, roser på sin Instagram-profil sin mand med kærlige ord.

"Jeg kunne ikke være mere stolt eller mere spændt over at se denne drøm blive til virkelighed, når Nikolaos i næste uge udstiller på London Design Biennale!

Dette år har været udfordrende, men også lærerigt. Imod alle odds - the show will go on! Tillykke med ikke at give op.
Dette billede er uden tvivl et af mine favoritter - "Together". At sætte fokus på Grækenland, naturens styrke og stærke rødder. Alt hvad du repræsenterer.
- din fan nummer et xx", skriver prinsesse Tatiana på sin Instagram-profil til sin mands kunstværk, der nu snart kan beundres i London.

Læs mere om: