14. dec. 2020
Af Trine Larsen

Dronning Anne-Maries søn gift ved hemmeligt bryllup

Prins Philoppos og Nina Flohr
Foto: Prins Nikolaos
Ved et hemmeligholdt bryllup i Schweiz, er kong Konstantin og dronning Anne-Maries yngste søn, prins Philippos blev gift med sin forlovede Nina Flohr. Og modsat forlovelsen i Grækenland, skete brylluppet i sne og kuldegrader. Ceremonien blev kun overværet af to vidner. Læs her hvem.

Da prins Philippos, 34, i sommer friede og fik ja fra sin kæreste gennem et par år, billionær-datteren Nina Flohr, 33, skete det under en ferie i Grækenland og under romantiske, men meget beskeden forhold, på grund af Corona-restriktionerne.

Sådan var det også, da parret lørdag sagde ja til hianden, ved et meget privat, borgerligt bryllup i Schweiz, som parret tilsyneladende har holdt hemmeligt. Kun få af parrets nærmest var med til bryllups-ceremonien, som fandt sted kl.11 lørdag 12. december i St. Moritz, det ellers eftertragtede og højtproffillerede skisportssted.

Men også her kæmper man med Corona-restriktioner, så derfor blev vielsen kun overværet af to vidner. Flere må der ifølge Schweisiske myndigheder ikke være samlet.

Derfor var kun brudens far, billionæren Thomas Florh og gommens far, kong Konstantin, vidner til brylluppet.

Dronning Anne Marie var naturligvis med i Schweiz til sin yngste søns bryllup, ligesom de nygiftes andre nære familiemedlemmer kunne ønske tillykke efterfølgende, men til selve ceremonien var det kun det forelskede pars fædre.

Til den borgerlige vielse var bruden, Nina-Natassja Flohr, iført et hvidt bouce-sæt med nederdel og perle-broderet jakke, og høje smarte hvide sko, ligesom bruden bar en stor, hvid sløjfe i sit lange hår. Prins Philipoos havde på den store dag valgt mørkeblå jakkesæt.

Parret blev viet i St. Moritz for dér har brudens far et stort slot, som de alle, væk fra Coronaens restriktioner, kunne hygge sig på og glæde sig over deres lykke.

Senere vil parret blive gift ved en kirkelig ceremoni, men denne dag er endnu ikke offentliggjort. Foreløbig har prinsens fået sit ja, og så må festen vente.

Læs mere om: