Søndag, 25. december 2022 - af Marie Krakau

Dronning Anne-Maries svigerdatter afslører: Her fejrer de jul i år

Dronning Anne-Marie og kronprinsesse Marie-Chantal
Dronning Anne-Marie og kronprinsesse Marie-Chantal
Foto: Lars H.Laursen og Hanne Juul
Dronning Anne-Maries svigerdatter, kronprinsesse Marie-Chantal afslørede tidligere i december, hvor familien fejrer julen i år.

Dronning Anne-Maries børn og børnebørn er spredt over flere kontinenter, og hendes og kong Konstantins ældste søn, kronprins Pavlos, og hans hustru og fem børn, bruger meget tid i både Nordamerika og Europa. 

Familien har boet i både New York og London, og det er derfor altid spændende at finde ud af, hvor familien fejrer julen. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Marie-Chantal har afsløret tidligere i december, at familiens julefejringer dette år finder sted i England. 

Det gjorde hun på hjemmesiden til sit børnetøjsmærke, der bærer kronprinsessens navn, hvor hun har sin egen blog. 

"I år skal vi fejre højtiden i England, hyggeligt på landet. Jeg glæder mig så eget til, at vi alle er samlet" skriver kronprinsesse Marie-Chantal. 

Derudover skriver hun, at selvom hun glæder sig til jul i England, så er julen i New York, hvor de tidligere har fejret jul, også er magisk og noget helt specielt. 

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos er forældre til Maria-Olympia på 26 år, Konstantin-Alexios på 24, Achilleas-Andreas på 22 år, Odysseas Kimon på 18 og 14-årige Aristidis-Stavros. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden