Søndag, 17. september 2023 — af Marie Krakau

En fødselsdagsgave i sig selv: Kronprins Pavlos' kærlighedserklæring til hustruen

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos
Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos
Foto: Henry Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix
Kronprinsesse Marie-Chantal fylder søndag d. 17. september 55 år, og hun har i den anledning fået en offentlig kærlighedserklæring af sin mand.

I dag, søndag d. 17/9, kan kronprinsesse Marie-Chantal fejrer sin første fødselsdag uden hjemmeboede børn.

For nogle uger siden begyndte "et nyt kapitel" for kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos, som hun formulerede det på sin Instagram-profil, da deres yngste søn fløj fra reden og flyttede på kostskole. Det kan du læse meget mere om her:

Måske får hun børnene på fødselsdagsbesøg, men uanset hvad, har hun allerede fået masser af kærlighed på dagen, hvor hun fylder 55 år.

Kronprins Pavlos delte søndag formiddag en sand kærlighedserklæring på Instagram, der må siges at være en fødselsdagsgave i sig selv. På det sociale medie delte han det dejligste billede af sin hustru med teksten "Tillykke med fødselsdagen til min elskede MC (Marie-Chantals kælenavn, red.) og min elskede Odysseas. Jeg elsker jer begge så højt. I må have et vidunderligt og sundt år, og blive ved med at opnå jeres drømme og mål".

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kronprinsesse Marie-Chantal har fødselsdag samme dag med sønnen Odysseas Kimon, der i dag fylder 19 år. Også han bliver der delt billeder af i kronprins Pavlos' opslag

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden