20. aug. 2020
Af Niels Burgos

Er han prinsesse Maria-Olympias nye kæreste?

Prinsesse Maria-Olympia
Prinsesse Maria-Olympia
Foto: Mega
En stenrig ung mand fra den engelske adel sad med ved bordet, da den græske kongefamilie mødtes på Spetses.

Det spanske medie HOLA!, der normalt er velinformeret om den græske kongefamilie, er sikre i deres sag: Den 25-årige britiske adels-søn Peregrine Pearson er prinsesse Maria-Olympias udkårne.

Med til bords hos familien

Olympia, der netop er fyldt 24, har på sin instagramside publiceret fotos af sig selv med den unge brite fra en skøn feriehos farmor og farfar, kong Konstantin og dronning Anne-Marie i Grækenland. Desuden sidder Peregrine Pearson med til bords hos resten af familien ved den hyggelige sommerfrokost, som hendes far, kronprins Pavlos, har vist foto fra på instagram. At netop han er inviteret med til bords, ses også som et klart signal om, hvor tæt Peregrine er på familien.

https://imgix.billedbladet.dk/spets.jpg
Kronprins Pavlos' foto fra den hyggelige familiefrokost. Peregrine Pearson er den unge mand øverst til venstre med solbriller. Prinsesse Maria-Olympia sidder på den anden side af bordet
Foto: Privat

Peregrine er ikke nogen hvem-som-helst. Han bliver betegnet som en af Englands "gyldne" ungkarle - søn af Michael Pearson, den 4. Viscount Cowdray. I fremtiden vil unge Peregrine blive den 5. Viscount Cowdray - og arve familiens enorme gods Cowdray park Estate på knapt 7.000 hektar.

Der er endnu ikke nogen officiel bekræftelse af et evt. forhold mellem kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantals datter og Peregrine Pearson. Men det ligger fast, at de to denne sommer har tilbragt meget tid sammen i Grækenland - så, uanset hvad, er den unge brite i hvert fald en meget nær ven af familien.

Læs mere om: