15. aug. 2010
Af af Annelise Weimann

Græsk kongefamilie på familieudflugt inden brylluppet

Prins Nikalaos og hans udkårne Tatiana Blatnik til bryllup i Sverige. Snart er det deres tur.
Prins Nikalaos og hans udkårne Tatiana Blatnik til bryllup i Sverige. Snart er det deres tur.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Om 10 dage skal dronning Anne-Maries søn, prins Nikolaos, giftes i Grækenland.

Inden det går løs, nåede Anne-Marie en herlig sejltur med kong Konstantin, prinsesse Alexia og hendes fire børn.

Solen er på sit højeste, og temperaturen når i disse dage 37 grader i Grækenland, så der er ikke noget at sige til, at dronning Anne-Marie i søndags valgte at tage en herlig sejltur sammen med kong Konstantin og sin ældste datter, prinsesse Alexia.

Forberedelserne til brylluppet er i fuld gang, og både den græske kongefamilie samt Tatiana Blatniks familie hjælper til.

Det går så godt, at familien godt kunne tage en fridag, og da søndag i høj grad er familiens dag i Grækenland, besluttede dronningen at lave en fælles udflugt.

Ud i det blå
Om formiddagen sejlede Anne-Marie og Konstantin derfor ud sammen med Alexia og hendes børn samt et par hjælpere i den smukke, store træbåd, Afroessa, som dronning Anne-Marie fik, da hun for fire år siden fyldte 60 år.

Den kongelige familie sejlede i mange timer og kom også forbi Spetses, hvor de fra søsiden kunne se ikke blot den lille kirke, Agios Nikolaos, hvor Nikolaos og Tatiana skal giftes om to uger, men også stranden Garyfalos, hvor receptionen skal finde sted bagefter

Brud og brudgom blev hjemme
Nikolaos og Tatiana er netop nu i gang med den sidste planlægning før den store dag, og derfor var de heller ikke med ude at sejle i søndags.

De har bunker at se til, og de glæder sig fantastisk til brylluppet, hvor ikke bare deres store vennekreds er med, men også hele Nikolaos' familie, der omfatter kongelige fra alle Europas kongehuse.

Dagen derpå fortsatte forberedelserne til brylluppet, men da var alle udhvilede efter en dejlig søndag på havet.

Læs mere om: