Lørdag, 18. februar 2023 — af Ulrik Ulriksen

I dag sker det: Dronning Anne-Marie og familien sender tanker til kong Konstantin ved følelsesladet højtidelighed i Athen

Dronning Anne-Marie
Dronning Anne-Marie
Foto: Hanne Juul
I Metropolis Katedralen i Athen mindes den græske kongelige familie i dag deres elskede kong Konstantin-

Der venter dronning Anne-Marie og hendes børn en meget følelsesladet dag i Grækenlands hovedstad Athen, hvor der klokken 11.00 lokal tid og 10.00 dansk tid er mindegudstjeneste for kong Konstantin, som gik bort den 10. januar.

Kong Konstantin blev begravet fra Metropolis Katedralen i Athen den 16. januar, så dronning Anne-Marie og familien er tilbage i de samme rammer, hvor man midt i januar tog en sidste afsked med Konstantin.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ved den lejlighed var kongelige fra hele Europa samlet i Athen for at være  en del af den sidste afsked med kong Konstantin.

Anne-Marie mindes Konstantin denne weekend

I dag bliver det hele mere intimt, og familien har ønsket, at alt bliver så fredfyldt som muligt i forbindelse med mindehøjtideligheden.

Dronning Anne-Marie og hendes børn Theodora, Alexia, Pavlos, Nikolaos og Philippos vil ifølge planen være til stede ligesom resten af familien samt nære venner af kong Kostantin og dronning Anne-Marie.

I morgen, søndag, vil der efter planen være en særlig højtidelighed ved kong Konstantins gravsted nær slottet Tatoi udenfor Athen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden