Kæmpe chok: Kongelig kirkegård brænder

Dronning Anne-Marie og kong Konstantin

Dronning Anne-Marie og kong Konstantin

Foto: Hanne Juul og Ritzau Scanpix
De voldsomme skovbrande i Grækenland er nået området nord for Athen, hvor den græske kongefamilies kirkegård ligger nær det gamle slot Tatoi.

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal har dybt chokerede delt helt nye billeder på Instagram fra Grækenland, hvor voldsomme skovbrande er nået helt til Athen.

I området Acharnes nord for Athen ligger store skovområder, der lige nu står i flammer, og lige netop her ligger den græske kongefamilies kirkegård.

Det er her, kong Konstantins familie ligger begravet. Blandt andre hans forældre, kong Paul 1  og dronning Frederikke af Grækenland.

Kirkegården ligger midt inde i en skov, og i det opslag, kronprinsesse Marie-Chantal har del på Instagram, ses det tydeligt, at træerne omkring gravene står i flammer.

I opslaget, som BILLED-BLADET har tilladelse til at dele, skriver Marie-Chantal:

"Tatoi-skoven nord for Athen brænder. Det siges, at 10 procent af skoven brændte i går. Min mands familiegravsteder ligger der, også hans bedsteforældres grave. Vi er i chok og beder for alle, der er ramt af disse frygtelige brande."

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kronprinsesse Marie-Chantal sender samtidig en varm tak til de modige brandmænd, soldater og frivillige, som kæmper mod flammerne.

*Grækenland er altid i mit hjerte", slutter Marie-Chantal sit opslag.  

Foto: Hanne Juul

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden