23. jun. 2022
Af Christinna Braun

Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantals modeldatter: Vilde nye billeder af Maria-Olympia

Fotomontage: Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos. Indsat: Maria-Olympia. 
Fotomontage: Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos. Indsat: Maria-Olympia.
Foto: MEGA
Kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantals datter, Maria-Olympia, har fået taget nogle flotte og vilde modelbilleder.

Dronning Anne-Marie og kong Konstantins barnebarn Maria-Olympia har i flere år været model og optrådt i både eksklusive magasiner og på catwalks rundt omkring i verden.

Nu deler Maria-Olympia en række nye modelbilleder, hun har fået taget til den spanske udgave af modemagasinet Harper’s Bazaar.

Og resultatet er både vildt og bjergtagende!

Den 25-årige Maria-Olympia bærer en række vilde outfits, hvor flere af dem tydeligt er spansk-inspireret, hvilket passer perfekt til det spanske magasin.

Det er kun en lille uge siden, Maria-Olympia var i Skandinavien for at deltage i den store, norske gallamiddag, der blev holdt for Norges prinsesse Ingrid Alexandra.

Her deltog hun med sine forældre, kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal, og to af sine brødre, Konstantin-Alexios og Aristides Stavros.

Se rækken af billeder, Maria-Olympia har delt på sin Instagramprofil ved at klikke her og her.

Maria-Olympia er datter af kronprins Pavlos og kronprinsesse Marie-Chantal. Parret har derudover børnene Konstantin-Alexios, 23, Achileas Andreas, 21, Odysseas Kimon 17, og Aristides Stavros på knap 14.

Læs mere om: