Kronprins Pavlos sender sød kærlighedserklæring på 24-års bryllupsdagen

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos

Foto: MEGA

Kronprins Pavlos sender sin hustru, kronprinsesse Marie-Chantal, en sød kærlighedserklæring på Instagram på deres 24-års bryllupsdag.

Mandag, 1. juli 2019 - af Dorte Quist

Kronprinsesse Marie-Chantal og kronprins Pavlos kan mandag fejre deres 24 års bryllupsdag, og kender man Marie-Chantal ret, så er hun sikkert gået i gang med at arrangere det store sølvbryllup næste sommer.

Brylluppet mellem Pavlos og den amerikanske milliardær-datter, Marie-Chantal Miller, fandt sted 1. juli 1995 i den græske St. Sophia Katedralen i Bayswater i London.

Det var brudens far, Robert Warren Miller, der stod for brylluppet, hvor 1400 gæster var inviteret og som bragte den største samling af kongelige sammen i London siden dronning Elizabeths bryllup med prins Philip i 1947.

Kronprins Pavlos, der er den ældste søn af dronning Anne-Marie og kong Konstantin af Grækenland, var den første i sin generation af kongelige, der giftede sig med en almindelig borgerlig.

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

Spar op til 47% med BILLED-BLADET i julegave
Klik her og læs hvordan!

En trend, der snart blev fulgt op af andre kongelige som kronprins Haakon af Norge, kronprins Willem-Alexander af Holland, kronprinsesse Victoria af Sverige, kronprins Felipe af Spanien og ikke mindst vores egne prinser, kronprins Frederik og prins Joachim.

En kærlighedserklæring

24 år efter de gav hinanden deres ja - og hele fem børn rigere - er parret stadig meget lykkelige.

Kronprins Pavlos har også husket bryllupsdagen og har lagt et flot billede op på de sociale medier af sig selv og hustruen Marie-Chantal midt i mark af lavendler.

BILLED-BLADET har fået tilladelse til at bringe billedet.

De medfølgende ord, "Love you forever" (elsker dig forevigt, red.), må siges at være en sød kærlighedserklæring fra en hengiven ægtemand.